Op deze pagina kan u onze menukaart bekijken.
Op deze pagina kan u onze menukaart bekijken.
Vraag naar onze suggesties en onze uitgebreide wijnkaart in het restaurant.
Alle gerechten worden in huis klaargemaakt, de garnalen worden met de hand gepeld.
Wij werken steeds met ecologisch verantwoorde producten. Onze zuivel- en agrarische producten halen wij bij lokale handelaars uit onze Uitkerkse polders.
Wij aanvaarden:
Geserveerd met brood
Garnaalkroketten (2 stuks) “Klassiek” met gefrituurde peterselie en citroen
***
Kaaskroketten (2 stuks) “Klassiek” met gefrituurde peterselie en citroen
***
Duo van garnaal- en kaaskroketten
***
Salade natuur
Geserveerd met frietjes
Frisse salade van spinazie met geitenkaas en mosterdvinaigrette
***
Zeeuwse jumbo mosselen natuur
***
Mosselen op de wijze van de chef
***
Kreeft Belle Vue – 600 gr
***
Gebakken slibtongen
Coupe Vanille
***
Coupe Dame Blanche
***
Citroensorbet “Le Colonel”
***
Dessert van de chef
Cheesecake, een trendy Oreogebakje met witte chocolade, limoen en kaas
In 2002 werd de wijngaard opgericht in Haulchin, in de buurt van Binche, op een plaats die de naam « Les Agaises » draagt. Hij ligt op een kalkrijke helling die zuidelijk georiënteerd is.
Met 285.000 wijnstokken, chardonnay, pinot noir en pinot meunier, verdeeld over 28,5 hectare, is het domein de grootste wijnproducent in België.
De cuvée Ruffus, vele malen bekroond over heel de wereld, wordt er op de traditionele methode gemaakt.